сряда, 23 януари 2013 г.

Фестивал в Гент, Белгия II част



Фестивалът в Гент започва в съботата преди 21 юли и продължава, за ужас на местните, които се изнасят с викове и крясъци на почивка в топлите страни или се заключват здраво в домовете си, запасени с вода и консерви, в следващите десет дни.  Музика и театър е основното, но между тях са се намърдали всякакви други събития. Има концерти с класическа музика, джаз, поп, рок, етно, уърлд, т.е всичко. Всеки ден е въшлив от събития: концерти, театър, пазари, забавления за деца и младежи, изложби, спортни дейности. По време на фестивала има и малки фестивали: джаз фестивал, фестивал на кукления театър, фестивал на уличния театър и цирковото изкуство. 




Тези тук са „избягали“ от цирка. Премятаха се, хвърляха ножове и се закачаха с публиката. Мъжът говореше на някакъв език и го набедихме за португалец, девойката решихме, че е бледолика мацка от западна Европа.
Преоблякоха се пред публиката като през цялото време си криеха всъщност гащите с морално дълги крачоли.






Започнаха с подхвърлянията и премятанията. Мъжът беше по-добър, девойката си изпускаше разни неща и се оглеждаше срамежливо. Може и нарочно да го правила, за да ни забавлява.
















Избраха си жертва от публиката и любезно го осведомиха, че е плешив. Дадоха му перука, качиха му се на главата и го накараха да хвърля ножове по тях. Човекът се справи достойно доколкото това беше възможно с проскубана кичара на гарван-разбойник върху главата му.









Поклониха се и казаха, че не са професионалисти, но вършат това с огромно удоволствие, за кеф. 










Информация
Събитие: Фестивал
Място: Гент, Белгия
Начало: съботата преди 21 юли, продължава 10 дни;


Официален сайт:http://www.gentsefeesten.be/

Няма коментари:

Публикуване на коментар